Leveranser, frakt eller avhämtas

När skickas min beställning?

Vårbeställningar kan slutföras och levereras från 1e mars och är reserverade till och med 15 mars.
Höstbeställning kan slutföras och levereras från 20 september och är reserverade till och med 5 oktober.

När beställningen är slutförd så kommer vi inom 1-3 arbetsdagar ha packat din beställning (beroende på hur många som slutför beställningar just då). Kolla väderprognosen och vänta med
beställningen om det ska bli riktigt kallt närmsta dagarna, om det ska bli kallare än -15 grader sänder vi inte i slutet av veckan för att undvika att paket kan bli liggande på bil under helgen. Alla bilar och terminaler är isolerade och har normalt plusgrader.

Vad kostar frakten?

Frakt och packning kostar 79:- till DHL ombud i Sverige. Ni kan även välja hemleverans för 179:-. Vid köp över 1000:- är priset 0:- för packning och frakt till ombud. Hemleverans kostar då 100:-.

Avhämta beställning hos oss utanför öppettider

När du betalar och väljer avhämtas på Magnolia i Hämtskåp debiteras inget för frakt och packning. Du får ett SMS eller mail meddelande när vi lagt leveransen i Hämtskåpet. Meddelandet innehåller nummer på skåp och hänglås kod.

Avhämta beställning hos oss under våra öppettider

När du väljer avhämtas på Magnolia i butik under öppettider debiteras inget för frakt och packning. Betalningen sker på plats med kort eller kontant. 

Leveranser utanför Sverige

För leveranser till DHL ombud i EU kostar frakt och packning 120 SEK. Fraktfritt över 1000 SEK. Inga leveranser utanför EU, ej till Norge eller England.