Leveranser, frakt eller avhämtas

När skickas min beställning?

Du som kund väljer när vi ska skicka genom att vänta med att slutföra beställningen tills du vill att vi skickar. Se bara till att du inte passerar sista dagen du har din beställning reserverad. Vårbeställningar påbörjade före 3e mars är reserverade till och med 10e april. När beställningen är slutförd så kommer vi inom 1-3 arbetsdagar ha packat din beställning (beroende på hur många som slutför beställningar just då). Eftersom kunden väljer när vi skickar så ansvarar kunden för att knölarna skickas när det är tillräckligt varmt, kolla väderprognosen och beställ därefter. Beställningar med dahlior skickar vi bara måndagar, tisdagar och onsdagar för att undvika att paket kan bli liggande på bil under helger.

Vad kostar frakten?

Frakt och packning kostar 79:- till DHL ombud i Sverige. Ni kan även välja hemleverans för 179:-. Vid köp över 1000:- är priset 0:- för packning och frakt till ombud.

Avhämta beställning hos oss utanför öppettider

När du betalar och väljer avhämtas på Magnolia i Hämtskåp debiteras inget för frakt och packning. Du får ett SMS eller mail meddelande när vi lagt leveransen i Hämtskåpet. SMSet innehåller nummer på skåp och hänglås kod.

Avhämta beställning hos oss under våra öppettider

När du väljer avhämtas på Magnolia i butik under öppettider debiteras inget för frakt och packning. Betalningen sker på plats med kort eller kontant. 

Leveranser utanför Sverige

För leveranser till DHL ombud i EU kostar frakt och packning 120 SEK. Fraktfritt över 1000 SEK. Inga leveranser utanför EU, ej till Norge eller England.