Leveranser, frakt eller avhämtas

 

  1. Vi levererar med DHL paket till ombud som du själv väljer vilken när det är dax att betala och få leverans. Då kan även alternativet hemleverans väljas för 100:- extra.
  2. Frakt och packning är 79:- till DHL ombud i Sverige. Vid köp över 1000:- är priset 0:- för frakt och packning.
  3. Leveranser till DHL ombud i Finland, Danmark och Tyskland är frakt och packning 120:-. Till övriga EU 150:-. Inga leveranser utanför EU, ej till Norge eller England.
  4. Paket innehållande dahliaknölar levereras måndagar, tisdagar och onsdagar. Ej torsdag och fredag för att undvika att paket kan bli liggande på bil under helger.
  5. När du betalar och väljer avhämtas på Magnolia i Hämtskåp debiteras ingen frakt och packning. Du får ett SMS meddelande när vi lagt leveransen i Hämtskåpet. SMS,et innehåller nummer på skåp och hänglås kod, (hänglåskoden är order numrets tre sista siffror).
  6. När du väljer avhämtas på Magnolia i butik under öppettider debiteras ingen frakt, packning och betalningen sker på plats med kort eller kontant. 
  7. Din vårbeställning är reserverad fram till och med 10 april? och tidigast 3 mars kan den slutföras. Du avgör själv när vi ska sända leveransen genom att gå till kassan och välja leveranssätt/betala så skickar vi. En del väljer att ta senare leverans för att de tycker vi lagrar dem bättre tills det närmar sig plantering. Andra väntar för de är bortresta. En del väntar tills lönen kommer och andra för att det ska bli en mild period om leveransen ska till norra Sverige. Påminnelser kommer 3 mars och i april om inte ordern blivit slutförd för att inte du ska råka missa beställningen.