Butiken

I butiken säljer vi hängamplar, väggamplar, inomhuskrukor, och en massa spännande material som floristerna använder för att göra sina fantastiska kreationer för er som vill skapa själva. Dekorationsfåglar, fjärilar, snäckor, troll, porslinssvampar, regnmätare, väggkrokar och mycket annat. Vi har även ett stort utbud av tillbehör för scrapbooking. Stort utbud av klätterstöd från små i kruka till stora för trädgården.

Dahliaknölar

Från öppningsdagen har vi 250 sorters dahliaknölar till försäljning. Vi brukar ha en hel del sorter kvar till mitten av maj då utförsäljning börjar av kvarvarande knölar. Vi har som tidigare år tagit hem knölar med odlarkvalitet som vi påsar själva för att ni ska ha största möjliga förutsättningar till ett lyckat odlingsresultat. Dessutom har vi delat egenodlade sorter som kompletterar utbudet. En del sorter är unika och säljs inte av någon annan i Sverige. Priset är 36:- per dahliaknöl. Handlar ni i butiken och köper 10 stycken eller fler betalar ni endast 33:- per styck.

Liljelökar

Liljelökar under april till mitten av maj, odlarkvalitet från 7:-/stk till 20:-/stk.

Pelargoner

Rotade pelargonsticklingar och större plantor av minst 150 sorter. Från 30:-/stk.

Fuchsior, taklökar och suckulenter

Ett mindre sortiment av fuchsiasticklingar, trädtaklökar och suckulenter. Många sorters taklökar från slutet av maj.

Kanonprishörnan

Gör klipp i vår kanonprishörna, mängder av produkter med 50-70% lägre pris än normala butikspriset.

Hattrummet

Sommarhattar, strandhattar, trädgårdshattar, barnhattar och kepsar har blivit en stor produkt eftersom vi har många olika och mycket bra priser.