Butiken

I butiken säljer vi hängamplar, väggamplar, inomhuskrukor, och en massa spännande material som floristerna använder för att göra sina fantastiska kreationer för er som vill skapa själva. Dekorationsfåglar, fjärilar, snäckor, troll, porslinssvampar, fågelbad, regnmätare, väggkrokar och mycket annat. Vi har även ett stort utbud av tillbehör för scrapbooking. Stort utbud av klätterstöd från små i kruka till stora för trädgården. Stort utbud av odlingskrukor i plast med olika färger och storlekar.

Dahliaknölar

Från öppningsdagen räknar vi med att ha 250 sorters dahliaknölar till försäljning i butiken. Fler sorter finns att förboka i vår webbutik. Vi brukar ha en hel del sorter kvar till mitten av maj då utförsäljning börjar av kvarvarande knölar. Vi tar varje år hem knölar med odlarkvalitet som vi påsar själva för att ni ska ha största möjliga förutsättningar till ett lyckat odlingsresultat. Dessutom har vi delat egenodlade sorter som kompletterar utbudet. En del sorter är unika och säljs inte av någon annan i Sverige. Priset är 37:- per dahliaknöl. Handlar ni i butiken och köper 10 stycken eller fler betalar ni endast 34:- per styck. Vi är störst på dahliaknölar inom EU.

Liljelökar

Liljelökar under april till mitten av maj, odlarkvalitet från 7:-/stk till 22:-/stk.

Pelargoner

Rotade pelargonsticklingar och större plantor av minst 150 sorter. Från 30:-/stk.

Fuchsior, taklökar och suckulenter

Ett mindre sortiment av fuchsiasticklingar, trädtaklökar och suckulenter. Många sorters taklökar från slutet av maj.

Kanonprishörnan

Gör klipp i vår kanonprishörna, mängder av produkter med 50-70% lägre pris än normala butikspriset.

Hattrummet

Sommarhattar, strandhattar, trädgårdshattar, barnhattar och kepsar har blivit en stor produkt eftersom vi har många olika och mycket bra priser från vår Danska leverantör.  Även ett stort utbud av plåtskyltar både retro och speciella.