La Belle Champagne

Artikelnr: 1167
69,00 kr

Champagne skiftar i lyxiga nyanser av aprikos och laxrosa. En blomma här och där kan även skifta mot lila, gult eller krämvitt. Blommorna har skira blomblad.

La Belle ranunkler är de första som blommar och har ett lägre växtsätt. Generellt producerar de fler blommor än Amandine, men de blommar inte lika länge då de inte är lika värmetåliga.

Specifikationer
AttributnamnAttributvärde
Höjd30 cm
EgenskapDoftande, Bra för snitt
Antal lökar5
LagerstatusEj i lager (alla är reserverade)
Kunder som köpte denna köpte också

Amandine Porcelaine

69,00 kr

Peaches (Klass II)

Klass II är en markering som innebär att knölarna är av konsumentkvaltiet eller enligt vår bedömning av samma kvalitet. Så långt det går köper vi knölar av odlarkvalitet, klass I, men vissa sorter sätter i regel mindre knölar och på grund av förra årets dåliga säsong fanns det inte finare knölar på en del sorter. Klass II-knölarna är mindre i storleken och/eller inte lika fina som vanligt, men vi har sorterat ut de finaste som ska ta sig lika bra som vanligt. Storleken på knölen är tillräckligt stor att den inte påverkar storleken eller kvaliteten på dahliaplantan eller blomningen. Så länge det finns anlag för skott tar sig knölen, oavsett skick. Dahliornas växtkraft är fantastisk!
47,00 kr 29,00 kr

Amandine Chamallow

69,00 kr

Amandine Pastel Pink

69,00 kr