Välkommen till oss på Magnolia och till vår webbutik!

 

När du skapat ett konto så kan du börja beställa.

Kontot måste verifieras genom att klicka på en länk du får i ett bekräftelsemail från oss. Hittar du ej mailet i din inkorg, kolla då skräpposten.

Läs om höstbeställning och vårbeställning klicka här

Läs om ställ dig i kö och inleveranser klicka här

Läs om funktionen Önskelista klicka här

Läs om leveranser, frakt eller avhämtas klicka här

Läs om betalning och kvitto klicka här

Läs om storkundsrabatt klicka här

 

 

Webbutiken Vad är vi?

Vår webbutik har en köfunktion vilket gör att du kan ställa dig i kö på produkter som inte finns i lager för tillfället. Skulle någon avbeställa, eller vi får in fler av en produkt du har i din kölista, så kan du komma längst fram i kön och bli erbjuden att beställa produkten. Allt i din beställning är reserverat till dig. Dahlior, gladiolus, ranunkler, anemoner och liljor levereras tidigast 1a mars 2024. Frakt inom Sverige till ombud kostar 79:- per sändning. Handlar du för över 1000kr så blir det fraktfritt till ombud. I Sverige går det att få hemleverans till dörr.

 

Vi är en handelsträdgård som är specialiserade på och främst kända för dahlior, men i sortimentet hittar ni även liljor, gladiolus, ranunkler, anemoner, tulpaner, påskliljor och andra vårlökar. I butiken visar och säljer vi även 50 favoritsorter av pelargoner. I vår visningsträdgård har vi odlat, visat och sålt dahlior sedan 2002. Vi är största försäljningsföretaget av dahlior i EU. I vår visningsträdgård har vi 850 olika sorters dahlior under sommaren. På våren visar vi 500 sorters tulpaner och påskliljor. Under våra öppettider har vi utställningar och butik.