Leveranser, frakt eller avhämtas

När skickas min beställning?

Vårbeställningar kan slutföras och levereras från 1e mars och är reserverade till och med 6e eller 15e mars.
Höstbeställning kan slutföras och levereras från 17e september och är reserverade till och med 30e september.

När beställningen är slutförd så kommer vi inom 1-3 arbetsdagar ha packat din beställning, men leveranstiden kan förlängas om det blir ett högt tryck av ordrar. Detta sker ofta första dagarna vi öppnar för slutförande av beställningar och sista dagarna innan reservationstiden går ut. Om det ska bli kallare än -15 grader sänder vi inte i slutet av veckan för att undvika att paket kan bli liggande på bil under helgen eller till de som bor i Norrland. Alla bilar och terminaler är isolerade och har normalt plusgrader, så vid temperaturer över -15 grader är det inga problem med frakten.

Vad kostar frakten?

Frakt och packning kostar 79:- till DHL ombud i Sverige.  I kassan när du slutför beställningen väljs vilket DHL ombud leveransen ska gå till. Ni kan även välja hemleverans för 179:-. Vid köp över 1000:- är priset 0:- för packning och frakt till ombud. Hemleverans kostar då 100:-. Vid upprepat köp under vårsäsong är frakten 39:- Samma gäller återköp under höstsäsong. 

Avhämta i hämtskåp på Magnolia i Nossebro

När du betalar och väljer avhämtning på Magnolia i Hämtskåp debiteras inget för frakt och packning. Du får ett SMS eller mail när vi lagt leveransen i Hämtskåpet. Meddelandet innehåller nummer på skåp och kod till hänglås.

Leveranser utanför Sverige

För leveranser till DHL ombud i EU kostar frakt och packning 9:50 euro + moms. Momsen varierar i storlek beroende på vilket land beställningen kommer från. Momsfri leverans till Åland. Fraktfritt över 100:- euro. Inga leveranser utanför EU, ej till Norge eller England.