Leveranser, frakt eller avhämtas

När skickas min beställning?

Vårbeställningar kan slutföras och levereras från 1e mars och är reserverade till och med 15e mars.
Höstbeställning kan slutföras och levereras från 17e september och är reserverade till och med 30e september.

När beställningen är slutförd så kommer vi inom 1-3 arbetsdagar ha packat din beställning, men leveranstiden kan förlängas om det blir ett högt tryck av ordrar. Detta sker mest troligt första dagarna vi öppnar för slutförande av beställningar och sista dagarna innan reservationstiden går ut. Om det ska bli kallare än -15 grader sänder vi inte i slutet av veckan för att undvika att paket kan bli liggande på bil under helgen. Alla bilar och terminaler är isolerade och har normalt plusgrader.

Vad kostar frakten?

Frakt och packning kostar 79:- till DHL ombud i Sverige.  I kassan när du slutför  beställningen väljs vilket DHL ombud leveransen ska gå till. Ni kan även välja hemleverans för 179:-. Vid köp över 1000:- är priset 0:- för packning och frakt till ombud. Hemleverans kostar då 100:-.

Avhämta i hämtskåp på Magnolia i Nossebro

När du betalar och väljer avhämtning på Magnolia i Hämtskåp debiteras inget för frakt och packning. Du får ett SMS eller mail när vi lagt leveransen i Hämtskåpet. Meddelandet innehåller nummer på skåp och kod till hänglås.

Avhämta beställning hos oss under våra öppettider

Detta val har vi slutat med. Välj avhämta i hämtskåp och när ni tagit ut er beställning är ni välkomna in till oss om ni kommer när vi har öppet.

Leveranser utanför Sverige

För leveranser till DHL ombud i EU kostar frakt och packning 120 SEK. Fraktfritt över 1000 SEK. Inga leveranser utanför EU, ej till Norge eller England.